Skip to content

"De vlotte bereikbaarheid, het moderne machinepark en de leuke teamsfeer zorgen ervoor dat ik telkens met een smile onze vestiging in Herk-de-Stad binnenstap!"

Koen S.

Vacatures in Herk-de-Stad

Jobstudenten en stages NikitaHerk - de Stad, Vlaams Gewest, België
Magazijnier expeditie (dagploeg)Herk-de-Stad, Vlaams Gewest, België
Open sollicitatieHerk-De Stad, Vlaams Gewest, België
Operator inpak (2 ploegen)Herk-de-Stad, Vlaams Gewest, België

Ons sollicitatieproces

Getting to know you

Na jouw sollicitatie bekijkt het HR team jouw cv. Denken wij dat jouw ambities passen bij die van Be Food? Dan plannen we een 1ste kennismakingsgesprek in! Dit kan via videocall of terplekke, bij Be Food in Brugge.

Gesprek 1

In het 1ste gesprek zoeken we uit wie jij bent, hoe jij zou passen binnen het Be Food plaatje en of jij zin zou hebben om bij ons te komen werken. Een rondleiding behoort ook tot de opties. Is er een klik? Dan plannen we een proefdag in (als je solliciteerde voor een job op de werkvloer) of een 2de gesprek met jouw directe verantwoordelijke.

Gesprek 2 of proefdag

Na jouw proefdag zit je samen met HR en/of jouw teamverantwoordelijke. Ben jij enthousiast en zijn wij dat ook? Dan doen we jou een financieel voorstel en mag je asap starten!

Indien er een 2de gesprek gepland werd, ga je dieper in op de jobinhoud. Is er een klik na dit 2de gesprek? Dan doen we jou een financieel voorstel en hopen we jou zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen!

Waarom zou je willen werken bij Be Food?

Groeikansen

We zijn een groeibedrijf, dat biedt niet alleen werkzekerheid maar ook veel kansen voor jou!

Collegiale werksfeer

Een jaarlijkse BBQ of kerstbrunch met collega's én jouw gezin? Tijdens de lunchpauze met de collega's aan de kickertafel spelen? Wij willen jou met een glimlach naar het werk zien komen! :-)